Jdi na obsah Jdi na menu
 


máme novou príma učitelku

25. 5. 2012

Někdy je stěhování ke zlosti ,někdy k radosti. My máme s Igim velkou radost, že se blízko k nám přestěhovali naše kamarádky Jitka a Lakynka. Ale i ony jsou nám rády na blízku.  My, páníčky , máme postaráno o hlídání, pokud musíme odjet bez psů a Igor s Lucky si vzájemné návštěvy vyloženě užívají. Lucky zapomíná na svůj věk a dovádí s Igim ostošest.  Lakynka nepochybně okoukala od Jitky nějaké ty pedagogické dovednosti a ujala se Igorovy výchovy k samostatnosti, aby dotahla, co jsme nastartovali antištěkem. Kdysi, když zůstali ti dva doma, nepřestával Igor u dveří naříkat ani když Lakynka v pohodě odpočívala. Přes své protesty prostě ten její klid nevnímal. Pomocí obojku se trochu zklidnil a začal vnímat ,co se kolem děje a tak, když teď zůstanou s Lucky, je klid. Mají k dispozici hračky, ale myslím,že pospávají a hračky začnou shánět, když se objevím. Tak mu to Lu vysvětlila a včera už zůstal Igi doma bez protestů sám celou hodinu a půl. Tak jupí a sláva naší vzorné učitelce.

fotografie-0530.jpg


dodatek , asi jsem měla ťukat 3x, Ve čtvrtek chodí Igor unavený domů, tak mu pobyt sám doma vyšel na jedničku, ale včera a dnes , už to zas tak slavné nebylo, Lakynka v nedohlednu, ráno krátká vycházka a pak panička na hodinu a dvacet minut zmizí. Tak alespoň, že nevyvádí , ale zase stojí u dveří a nechává  pamlsky bez povšimnutí. Prostě Lu se musí víc snažit!

Dodatek č.2 : celý víkend s Lakynkou v pohodě, zůstávají i tři hodiny sami (návštěvy v nemocnici i můj rhb seminář, kde ovšem byl Igorek velice postrádán. Snad budu žárlit....)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář