Jdi na obsah Jdi na menu
 


2016 léto

Léto pomalu končí, bylo náročné. Stále jsme cestovali autem,vlakem i tramvají. Byli jsme ve městě i na vesnici, lenošili, ale i pracovali. Navštívili jsme tábory hendykepovaných dětí nejen u nás, v Jablonci, ale i v Hradci Králové

Moc času na cvičák nám nezbývalo a o to víc mě těší, že jsme se hezky umístili na Sranda Haf Mači na cvičáku ve Vratislavicích. Igor zvládl poslušnost i když jsem na druhém konci vodítka měla zavázané oči, přivolání kolem lákadel v podobě kutálejícího míče, pískacích hraček, misek s dobrotami  a zvládl i překážkovou dráhu s  buřtem, který jsem měla uvázaný na šňůrce na pásku (nekousl si ani jednou ). Spolu jsme prolézali tunelem a překonávali překážky. K tomu spouta příjemných lidiček, smíchu i nějakých dobrot. A jak to vlastně dopadlo?

O třetm místě rozhodl los mezi čtyřmi pejsky se stejným počtem bodů. NO, rotvík, pitbul a Igor. Nejkratší sirku vytáhl a cenu získal Vašek s rotvíkem Míšou. Ale svou tašku s dobrútkami si odneslo všech 20 soutěžících.  Moc hezky strávené odpoledne.

A příští sobotu nás čeká další příjemný den na  Jenišovické dvojce.. Uvidíme ,co nám přinese Tak je to tady , prima den s teplotou 34 stupňů ve stínu, dobrá nálada, perfektní výkony psů o páníčků. Igor podal pěkný výkon , i když chybička se vloudila, vypadlo mi z ruky vodítko při přeskoku překážky a Igi se do něj zamotal a poslední překážku - tunel -označkoval. Oboje po 7 bodech. Celkem 51 + body švýcarské salašnice Bessy nám zajistily čtvrté místo ze čtyřlaugh. Den se nám moc líbil, ale Igi by asi měl výhrady ke střelbě. Jednu chvíli mě přesvědčoval,že nejlépe ním bude za bránou, ale pak se ubytoval pod lavicí a "vydržel". Při vyhlašování výsledků se opět přidával štěkáním k potleskuwink Doufám,že nám to výjde i příští rok.

 

Náhledy fotografií ze složky 2016 léto závody

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář