Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní výlety 2011

9. 10. 2011

rijedn-po-loukach.jpg

Krásné počasí babího léta  přálo výletům a tak jsme se také  vydali. Jednou jsme vyrazili na Kopaninu.Turistické značky mizí na soukromých pozemcích a tak jsme trochu pobloudili a nachodili podstatně víc kilometrů než jsme měli původně v plánu. To však Igorkovi vůbec nevadilo možná i proto, že mohl běhat na volno. Trošku ve mě byla malá dušička, zatím bez šňůry běhal jen na přehledném terénu. Ale šikulka nezklamal, pobíhal kolem nás, nikam daleko se nepouštěl, vracel se na zavolání, ignoroval kolo. Jen s paní, která hledala houby a začala na nás mluvit, se šel pozdravit. Paní nezklamala, pochválila ho, jaký je to krásný pejsek, tak se zas spokojeně vrátil.
Minulý týden jsme zkoušeli také na volno, tam vběhl do smrčí, ozvala se paní, která mi dost hlasitě vysvětlovala,že pes v lese patří na vodítko a napřahla na Igora hůl. To se Igorovi moc nelíbilo. Byla to vlastně jeho první negativní zkušenost s lidmi.

 

 

rijen-je-to-kun.jpgKe koníkovi šel samozřejmě na vodítku, koník se také chtěl bratřit, přiběhl z opačného konce ohrady.

 

Další víkend jsme se vydali na Maxov, tak si Igor poběhal po loukách, ale protože kolem projel kůň, musel na vodítko. Koně jsou pro něj velké lákadlo asi proto,že jich moc nevídáme.

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Říjen 2011 - výlety a vycházky

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář