Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krásný a slunečný den

 

Poslední zimní víkend se opravdu vydařil, v sobotu jsme s Igorkem roznášeli pozvánky na můj třídní sraz. Protože někteří mí bývalí spolužáci bydlí na okraji města, měli jsme krásný výlet. Jak už to v Jablonci je,  z kopce do kopce, pak kousek lesem , dolů strání a zpět do civilizace. Igimu se to moc líbilo, běhal     na volno, což se mu na sídlišti nepodaří.

 

 

 V neděli jsem , konečně , po 45 letech , měla naději setkat se  s chovatelem mého prvního ovčáka Erona ze Zelené Úžlabiny. Celá léta jsem mu chtěla poděkovat za , asi , nejlepšího psa svého života. Jenomže celá léta jsme se míjeli. Příští týden pořádá jeho ZKO závody, kam jsme se přihlásili a dnes byl oficiální trénink. Ale jistota je jistota a tak jsem napsala děkovný dopis, přidala nějakou fotku. A jak to dopadlo? Obálku jsem předala jeho přátelům, protože pán je po operaci a akce se neúčastní. Prostě asi se potkat nemáme, příští týden k závodům nenastoupíme, protože se mi setkaly čtyři akce a závody priorita nejsou.S Lenkou a Beníkem jsme si šli zatrénovat, sice to nevyšlo, jak jsme čekali, protože na obrany nastoupili o hodinu dříve, tak jsme se přesunuli na sousední louku. Psi se vyběhali, pocvičili jsme a na konec jsme si ještě šlápli stopičku. Beníkovi vyšel kousek suché louky, Igi měl sem tam sníh, což bylo velké plus pro jeho sklerotickou paničku, která si občas stopu nepamatuje. Hafíkům se dařilo, dostali pamlsky a my si popíjely čaj a přikusovaly bábovku. Natáčely jsme video, tak pokud se zadaří, přidám odkaz. 

http://youtu.be/UP7JSkrsRkY

 

http://youtu.be/lhB0mml0gm0

 

Jsem paranoidní, tak jsem při cestě kolem obranářů poznámku - tedy hodinu a půl štěká a skáče a pořád nemá dost (štěkal na figuranta), brala spíš jak výtku, ale pozitivně laděná Lenka , jako výraz obdivu k jeho vitalitě. Tak jo, budu jeho neutuchající energii brát jako plus....alespoň někdy.

 


 

Dlouho jsem nic nepsala, máme teď hodně málo času. Volnou máme vlastně jen sobotu, jiné dny máme vždy nějakou povinnost. Záchranářský trénink, Psolu a po tři dny naplňujeme radu, která běhala po netu začátkem roku: věnujeme čas lidem pod 6  a nad 80 let, také pravidelně navštěvujeme děti ve škole. Ale určitě si zas nějakou chvilku na popsání nějaké historky najdu.

 

 

Všem krásný poslední zimní týden

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář