Jdi na obsah Jdi na menu
 


krásný den

8. 5. 2012

8.5. 2012

Nemohu odolat alespoň krátce poděkovat za dnešní krásný den. Ráno, před osmou , nás Milan naložil a vyrazili jsme do Hejnic. Počasí zatím nic moc, ale během dne se udělalo krásně. Nebo to bylo společností lidiček a psů kolem? Ranní posezení  s kávou a perníkem vystřídala poslušnost a překážky. Každý se věnoval tomu, co potřeboval zlepšit. Na procházce s Arletou a Grejsinou narazil Igor na hlubokou , blátivou kaluž , ve které se s velkou chutí porochňal. Díky specifiku foxí srsti, byl po příchodu zpět, čistý, blátivé stopy neslo pouze naše poskákané a pocákané oblečení.

s-elem.jpg               zly-pes.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Igorek si den opravdu užíval, přetahovaná o míček s Elem, plavání s Atýskem i Zarem, poskakování kolem devítiměsíčních štěňat Čendy a Bandera  a obdivování hárající Enží a zlatíčka Gerinky - co víc si může jeden foxík mezi šesti ovčouny a dvěmi  fenami českého horského psa a  jedné  zlatého retrívra přát. Všichni k němu byli tolerantní, za to jim i páníčkům patří dík. A když  byli hafani zaměstnáni , nastoupil čtyřletý Radimek a Igor i kluk měli opět o zábavu postaráno.

A stále to nebylo všechno, odpoledne, jako třešnička na dortu , odjezd na Libverdu a hledání v lese. Až mě Igorek dojal, byl tak šikovný, jen mít vhodnějšího =aktivnějšího, zdravějšího a výkonějšího páníčka a jaký by z něho byl záchranář! Co se dá dělat, vybral si mě, tak mě má. V hospůdce u Kačeny, lehl pod lavici, rychle si odpočinul, aby byl čilý na večerní vycházku se Sanečkem a Lakynkou. Prostě den nabitý zážitky a teď už má půlnoc a nabírá síly na zítřek.

Doufám, že Milan brzy dodá fotky, určitě budou na Facebooku i na stránkách záchranářů www.zbklk.wz.cz a nějakou přidám i sem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář